De zi cu zi

O zi din viata unui suporter

Astazi s-a disputat un meci de mare interes pentru microbisti: Echipa Rrapid a intalnit pe teren propriu echipa Hotelul Găinaţi. De la stadionul care, speram noi, se mai afla inca langa podul Grant, vom primi vesti gratie unei corespondente a inegalabilului Chelie Vorbe:

Da, buna ziua doamnelorsidomnilor, iata am primit legaturrra in Giulesti, aici unde Echipa Rrapid a disputat un interesant meci in compania Hotelului din Găinaţi. Cele doua echipe sunt antrenate de Niciolaie Manea, foarte indragit de suporterii echipei gazda mai ales datorita numelui, respectiv Cretinel Scuipeanu. Antrenorul oaspetilor a trimis in teren urmatorul unsprezece:

In poarta, bulgarul Stoyan Kolivă, pe linia de fund, Cornel Râpă, Cristi Scârbi, Sergiu Prostin si Adrian Salăgeamu. La mijloc, cinci jucatori, Laurentiu Morga, Ionut NeaGuşter, Gabriel Panaramaschiv, căpitanul echipei, Gabriel Giurgiu-Ruse si Artur Făraş. In atac, unic vârf, Penaiba. Rezerve la formatia gainateana sunt, pentru postul de porcar, Zdenko Baubaotic, Silviu Paranghelie, Jivko Jalea, John Ibleah si Mircea Vaxente.

Primul unsprezece al echipei gazda nu este cunoscut cu precizie deoarece unii dintre ei nu aveau buletine, fiind escortati la politie. Cert este ca scorul a fost de trei la zero in favoarea formatiei giulestene. In finalul partidei, portarul vizitator, Kolivă a fost trimis in tribune dupa ce a primit al doilea cartonas galben, poarta fiind aparata in finalul partidei de catre Penaiba, deci un portar la fel ca inainte.

Dupa aceasta partida, desi se poate vorbi despre inecati la mal, acestia au fost mai degraba echipierii formatiei găinăţene.

————

Ce am scris mai sus se vrea un pamflet si ar trebui tratat ca atare. Ce, din pacate, nu-i pamflet e modul in care cei mentionati mai sus (exceptie Sârghi, Râpă sau Neagu) aleg sa-si faca meseria. Rezultatul e, poate, la fel de prost ca randurile de mai sus, insa cu siguranta mult mai trist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *