Personale

Killing The Pest

Mallorca Sunrise

The pest poate fi orice.

Uneori, e o frica viscerala pe care nu poti pune degetul, alte ori sunt limitari dictate de nu poti sau nu e voie sau nu se face, altele sunt doar alegeri comode (“did you exchange cold confort for change?” spune melodia), iar altele sunt cine stie ce procese cognitive superioare.

Ambiguu sau nu, cert e ca de-o vreme incoace incerc activ sa ii fac felul. Vine la pachet cu o atitudine mai relaxata asupra judecarii celorlalti, mai multa adaptare, libertate de expresie, provocarea limitelor si explorarea unor teritorii care nu neaparat imi erau la indemana in urma cu nu mult timp. Uneori trebuie sa te iei de mana pentru a face unii pasi, sa (te) fortezi unele lucruri si sa mai intrebi si “de ce?” inainte de a concluziona ca “nu”. Poate unele idei nu trebuie ingropate asa usor si experientele noi iti pot descoperi fatete la care nici nu te gandisesi.

All you touch and all you see is all your life will ever be.

P.S. Si pentru ca asta sigur e un articolas generator de priviri patrate, inchei prin a spune ca ultimele 2 luni au fost foarte interesante: (re)descoperit prietenii pe care abia le intuiam, vizitat Londra si Florenta, o fuga in zona Dornelor, un concert James trait la 5 pasi de Tim Booth si ceilalti, reintalnit oameni dupa 10 ani de la terminarea liceului si trait multe experiente intense. Pe unele dintre ele, le voi povesti pe aici 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *