Despre..

“Nu e deloc placut sa scrii despre tine. De retinut e ca nu exista doua persoane care sa aiba aceeasi parere despre mine. Cred ca sunt capabil sa cunosc aproape perfect oamenii de la primele replici schimbate si dau fiecaruia ceea ce merita si atat cat poate duce. Sunt persoane care ma cunosc de ani buni, dar stiu nimic despre mine. Sunt persoane cu care am vorbit doua luni, dar care au aflat aproape totul. Depinde de fiecare, de cat poate si de cat ofera. Un fair trade, as zice.

For the record: am trecut prin inimaginabil de multe. Eu am mereu o perspectiva, nu un punct de vedere. Va invit sa imbratisati macar putin din perspectiva mea.

Pentru mine un premiu national pt literatura e doar o hartie intr-o mapa. Orice emotie pe care o incerc e mai pretioasa decat acel premiu. De ce? Pentru ca se simte!”

Victor Cojocaru

3 Comments

  • arkanu

    Pink Floyd e o desfatare! Pe mine ma deranjeaza numarul imens de omuleti carora le zic de Pink Floyd si casca ochii ca la poarta noua. De-ar intelege ce rateaza…

  • Andrei Chirila

    Hei … dupa ce am citit 3 articole din tot acest site am vrut sa ma informez in legatura cu cel ce il “tine in viata”. Mare mi-a fost mirarea cand ti-am vazut numele Victor. Nu am stiut Imi place nespus de mult.
    As putea sa postez si eu pe viitor cateva articole ? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *